Activiteiten

Senioren Rheden-Rozendaal

Hulp bij activiteiten

De vrijwilligerscommissie organiseert samen met het bestuur de diverse activiteiten voor onze vereniging. We proberen hierin te variëren met een informatieve bijeenkomst of een uitstapje. Al dan niet afsluitend met samen te gaan eten.

De vrijwilligerscommissie is op zoek naar nog enkele leden die het leuk vinden om ook een keer een activiteit te organiseren. Dit om het bestuur te ontlasten.

Heeft u ideeën voor een uitstapje of een informatieve bijeenkomst geef dit dan door aan het secretariaat. Bedenk wel dat elk lid mee moet kunnen gaan, financieel en lichamelijk.

Daarnaast moet er ook voldoende vervoer zijn. Meer chauffeurs daartoe zijn van harte welkom!

 

Interessante bijeenkomst op 24 januari

Woensdag 24 januari organiseerde de ASVR een bijeenkomst in het Parkhuis in De Steeg. Voor deze bijeenkomst waren uitgenodigd: Baukje Engelsma, van Iris & De Mol Uitvaartverzorging en Joke de

Kroon, van Notariskantoor De Kroon. Mede door de publicatie op Rheden Nieuws, in de Regiobode en in de Gelderlander was er een grote opkomst van ongeveer 45 leden en geïnteresseerden.

Baukje vertelde in het kort wat er allemaal bij komt kijken als er een dierbare overlijdt. Ze adviseerde ook om over je eigen afscheid te praten met je partner en/of kinderen. Zet alvast het een en ander op papier.

Na een korte pauze vertelde Joke over haar taak als notaris na een overlijden en over wat je vooraf al kunt regelen c.q. vastleggen.

Een geslaagde middag met veel informatie. Baukje en Joke fijn dat jullie tijd wilden vrijmaken voor deze bijeenkomst.

 

Ledendag

De jaarlijkse ledendag zal jaar plaatsvinden op donderdag 12 april.

We houden deze dag opnieuw in de Elleboog te Velp, van 10.30 tot 15.30 uur.

Tijdens de ochtend vindt het formele deel plaats, met de jaarvergadering en een informatieve presentatie van Burgers'Zoo.

Zoals gebruikelijk krijgt u van ons een lunch aangeboden. Voor nà de lunch hebben we het Shantykoor Iesselbrassers uit Doesburg uitgenodigd. Daarnaast is het die dag voor de leden mogelijk om zelfgemaakte creaties

te exposeren en te verkopen. Bijvoorbeeld kaarten, haak- en borduurwerk, schilderijen, pentekeningen, houtsnijwerk, of uw andere hobby.

Noteren in uw agenda dus!

 

Bronckhorst

Nog een beetje verder weg, maar ook alvast wel op de agenda: Een uitstapje naar het karakteristieke stadje Bronckhorst. Dit willen we organiseren op woensdagmiddag

16 mei a.s. Vertrek uit onze gemeente zal rond 13.00 uur zijn. We maken een wandeling door gezellige straatjes (denk om makkelijke schoenen, vanwege

de ‘kinderkopjes’).

We bezoeken een kaarsenmaker met een aantrekkelijk winkeltje en kunnen genieten van een consumptie voor eigen rekening.

We rijden vervolgens richting Doesburg, om bij de rotonde in Achter-Drempt de Pannenkoekenbakker aan te doen.

De totale kosten voor dit uitstapje bedragen € 20,- bij voorkeur te voldoen op onze bankrekening NL27 RABO 0308 2771 12 t.v.n. Senioren Vereniging Rheden.

Aanmelden kan tot 9 mei bij:

Henny Matser, telefoon 026-3634484.

 

Cursus Digisterker